Az Árész csoport tavaly került be a kínálatunkba, vagy ha úgy tetszik, akkor egyenesen “berobbant” hiszen már régóta szerettetek volna tenisz csoportot, és az indulásával egy nagy űrt sikerült betölteni. Előtte is voltak olyan csoportok, ahová kerültek ki tenisz tippek, de kimondottan erre a sportágra specializálódott szolgáltatásunk az Árésszal kezdődött. Persze mindig felhívjuk arra a figyelmet, hogy voltaképp mindegy milyen sportágra fogadunk, a lényeg hogy rendszeres bevételt tudjunk elérni. Nyilván mi is sportrajongók vagyunk, így megértjük azt is, hogy a kedvenc bajnokságokra vagy épp a kedvenc játékosokra való fogadás extra örömöt ad, talán ezért is volt ilyen népszerű a kezdetektől fogva. Pontosabban kezdetben ez volt az oka, később pedig az eredmények miatt vált egyre vonzóbbá az előfizetők számára.

Óriási előnye a csoportnak, hogy nagyon stabil eredményeket hoz. Nagyon ritkán fordul elő veszteséges hónap és a negatív időszakokat is rendkÍvül jól kezelik a partnerek, maradnak a jól bevált stratégia mellett. A profi sportfogadás során voltaképp az esélyekre fogadunk, de egy mérkőzés kimenetelét nagyon sok dolog befolyásolhatja, ezért lehetnek kilengések rövid távon. Azonban ha mindig az esélyekre fogadunk, akkor hosszú távon ( hónapok alatt ) teljesül a csoport leírásában olvasható átlagprofit.  Úgyhogy egy tippadó “minősége” nem csak abban nyilvánul meg, hogy jó tippekkel rendelkezik, hanem hogy a természetes varianciát ami a profi sportfogadás velejárója, helyén kezeli, nem emeli indokolatlanul a tippmennyiséget és nem kezd el csak azért nagyobb kockázatot vállalni, hogy a pillanatnyi veszteséget lefaragja. Ehelyett képes hosszabb távlatokban gondolkodni és csak a kész tényekre alapozni a munkáját, magas fokú önismeret és higgadtság mellett. Ezeket tekintve is a legprofibbak közé tartoznak a partnerek, így nem véletlen, hogy sokat kellett várni a szolgáltatás elindításához, hisz megfelelő szakembereket kellett találni hozzá.

Az eredmények…

Fentebb már szóba került, hogy komoly eredményeket hoznak, minimális variancia mellett. Havonta átlagosan 10 tét feletti profittal számolhatunk, nagyjából 100db tippel. Akik több fogadóirodát is használnak illetve gyorsabban reagálnak azok természetesen ennél jóval magasabb profitot is el tudnak majd érni. Az alábbi irodákban fogadhatóak a tippek: Brókeriroda, 18Bet ( ezek nem limitálnak ) ,  KTO, BetBoro, 1Xbet(és klónjai: 22Bet, BetWinner stb.) Jól látható, hogy a Bet365 kimaradt a listából, nem véletlenül, hiszen ezeket a tippeket alapvetően nem lehet követni itt, vagy csak kis mértékben, Mivel nagyon jó meglátásokról van szó, és mivel ezeknél a ligáknál az ázsiai irodák hamarabb jutnak reális információhoz, ezért gyorsabban esnek az oddsok. Így aki csak brókeren vagy 18Bet-en fogad, ő kevesebb profitot fog tudni elérni, illetve ha különösen gyorsan beesni a fogadási opció, akkor 0.5-ös eltéréssel fogadhatóak a tippek. Ezért is célszerű több irodában fogadni, hiszen ezáltal nagyobb nyereség érhető el. Azért is előnyösek az Árész csoport tippjei, mert limitlás után is fogadhatóak normális tétmérettel, ez pedig abból fakad, hogy nagyobb ligákra és nagyobb piacokra érkeznek.

Összegezve:

💢Stabil és magas bevétel

💢Minimális variancia mellett hozza az eredményeket

💢Több irodában is fogadhatóak a mérkőzések.

💢kitűnő bankroll építésre vagy nagy tétes fogadók számára

A csoport hátránya talán csak annyi, hogy gyorsan kell reagálni az értesítésekre. ( Ha egy tipp nagyon gyorsan beesne, akkor élőben figyeljük és az esetek 95%-ában fogadhatóak ilyenkor, akár jobb feltétel mellett, így ilyenkor kiküldjük újra, hogy aki előzőleg nem tudta megfogadni, az élőben tehesse)

Csatlakozási link: https://protipsters.eu/termek/aresz-2019

( Azon ügyfeleink akik már korábban előfizetők voltak és a szünet előtt még volt aktív előfizetésük, megkapták a kompenzációt, kiküldtük e-mailben a kuponkódokat. Akik az említett kiesett időszakot más csoportba vitték át, őnekik természetesen már megtörtént a kompenzáció. Ha esetleg valaki nem kapta volna meg, akkor legyen szíves e-mailen jelezni felénk )