A Héliosz csoport decemberi teljesítményére szinte nincsenek is jelzők. Korábban már írtunk arról, hogy idővel elértéktelenednek a szavak, hiszen számtalanszor használtuk már a “10/10-es teljesítmény” vagy a “brutális profit” jelzőket, így  félő hogy ezekhez idővel hozzászokunk és “kiérünk” abból a koordináta-rendszerből, amelyben mérhetőek az eredmények..

Egészen pontosan 37 tét profitot ért el a csoport, ami már alapból kiemelkedő teljesítmény, főleg ha hozzávesszük azt is, hogy szinte minden tipp fogadható volt az eredeti ponthatáron vagy oddson, így aki az indulás óta követte a Hélioszt, az bizony megduplázta a tőkéjét minimum.

Ahhoz, hogy részletesen kielemezzük a fenti teljesítményt, először le kell tisztázni hogy mi is a különbség a szerencsejáték és a profi sportfogadás között. Ezt azért fontos megtenni, mert habár ugyanazt olvassa mindenki aki a cím miatt ide kattint, de az eltérő előismeretek miatt mégis más, akár helytelen információk szűrhetőek le belőle.

Mi jellemzi a két “tábort”?

Szerencsejátékosok:

*Törekvés a minél nagyobb összegek eléréséhez, a lehető legrövidebb időn belül.

*A fenti cél eléréséhez már-már irreálisnak tűnő, meggondolatlan döntések sokasága.

*Saját tippek vagy más, “tuti” mixes csoportokból válogatás

*A tőkekezelés teljes hiánya, a természetes ingadozás helytelen kezelése

*Rövid távú célok

Profi fogadók:

*A pénz munkaeszközként kezelése

*Helyes tétmeghatározás, pontos tőkekezelés

*Főállású, profi szakemberek tippjeinek fogadása

*Hosszú távon gondolkodás, az ingadozások helyén kezelése

*Önfegyelem

A fenti leírás és a decemberben elért profit a tippadó partner szakértelmét hivatott bemutatni, vagyis hogy mekkora érték van a tippekben, és nem pedig a szerencsejáték szerű fogadáshoz “muníciót” adni. Ugyanis hiába érkeznek szenzációs tippek a csoportba és hiába van mögötte felépítve egy olyan rendszer ami kiszűri az esélyeket és hosszú távon rendszeres bevételt biztosít az előfizetőknek, ha össze-vissza vannak fogadva. Vagyis nem arról van szó, hogy pár jól eltalált mérkőzés által, valami soha senkinek be nem vált duplázós/triplázós stratégiát követve a véletlennek köszönhetően elértünk egy szép összeget. Arról van szó, hogy helyes tétkezelés mellett fokozatosan építettük a tőkét, méghozzá olyan tippekkel amik valóban jók és alkalmasak ahhoz, hogy rendszeres bevételt biztosítsanak számunkra.

De miért is ennyire jók a Héliosz tippek?

Valószínűleg az olvasók közül már mindenki fogadott az élete során vagy jelenleg is fogadó. Mondani sem kell, hogy ez nem egyszerű terep, hiszen biztosan érzitek ti is. Annak ellenére, hogy minden hirdetés azt sugallja, hogy csatlakozzatok hozzájuk mert “tudják a tutit”, a valóságban teljesen mást mutatnak a számok. 100 emberből 98 sosem válik kifizetővé, csak lapátolják befelé a pénzt az irodák zsebeibe. Ha tovább bontjuk a témát akkor észrevesszük, hogy valóban profi szakembereket sem egyszerű találni, akikre lehet támaszkodni és urai azoknak a kihívásoknak, amik előfordulnak a fogadás során. Egyrészt mert főállású munkát jelent, megfelelő képességeket, és olyan jártasságot amivel reálisabb képet kapnak a sportesemények esélyeiről, mint a fogadóirodák. Persze az sem utolsó szempont, hogy a minőségnek ára van, így igen komoly díjakkal rendelkeznek, ráadásul nem is egyszerű partnerségbe kerülni velük.

A Héliosz csoportba érkező tippek minden elvárásnak megfelelnek, sőt, még túl is szárnyalják azokat. Nem elég, hogy stabil eredményeket hoznak, de még rendkívül jól követhetőek is! Ez pedig igencsak ritkaság…

Alapvetően minden csoportnak megvannak az előnyei/hátrányai. Például ahol kiugró profitok vannak, ott a tippmennyiség is magasabb, mondhatni hogy több “munka” van velük. ( már ha a telefon elővétele és 10-15 másodpercnyi használata annak nevezhető ) Akkor ott van az a szempont is, hogy mekkora időtartam áll rendelkezésre a fogadáshoz, hiszen hiába csatlakozik az ügyfél egy olyan csoporthoz, ahol 5 percen belül kell reagálni a tippekre, ha ő maga csak 25 percen belül tud. A követés közben fellépő variancia sem utolsó dolog, a szükséges fogadóirodák használata stb.

Ezzel szemben mit látunk a Héliosz csoportnál?

💢Stabil és magas bevétel ( Havi 15-20 tét körüli profit érhető el hosszú távon vele )

💢Minimális variancia mellett hozza az eredményeket

💢Lassabb reagálási idő mellett is követhető

( akár 15-25 perces reakció mellett is, de az sem ritka hogy órákig fogadható az adott tipp )

💢Sok iroda kínál fogadási lehetőségeket a kiküldött mérkőzésekre

💢Változatos fogadás típusok, ezáltal az Európai irodák élettartamának kihasználása, a limitálás késleltetése.

Az egyetlen “hátránya” talán csak az, hogy sok tipp érkezik, átlagosan havi 150, de egy tipp megfogadása nem kerül több időbe, mint 10-15 másodperc ha pedig valaki nem tudja tenni az összeset, az sem baj, hiszen mindegyikben ugyanakkora érték van és jó profitot hoz akkor is ha nem sikerül az összeset megfogadni.

Jól látható, hogy akik az indulás óta hallgattak ránk és csatlakoztak, ők már megduplázták a tőkéjüket. Akik a későbbi felhíváskor vágtak bele, ők már legalább 20 tét profitot értek el. A kérdés már csak, hogy akik egy  hónap múlva sem kezdik tenni ezeket a tippeket, vajon hány tét profitról maradnak le?

Csatlakozási link: https://protipsters.eu/termek/heliosz