Aphordité csoport
https://protipsters.eu/termek/aphrodite-2019/
A csoportból az egyik kisligás brazil foci/röplabda tippadó kikerült (várhatóan januárban, a korábbi másik brazil tippadóval együtt visszatér)
A Német/Osztrák foci tippadó mellé bekerül az előző hónapban a teszt és a V.I.P. csoportban debütáló foci tippadó. Akinek a tippjeinél az oddsok nagyon stabilak és akár órák múlva is tehetőek. Ennek a két tippadónak a tippjei követhetőek ázsiai irodában is ahol nem limitálnak. (talán 1-2 tipp nem fogadható) 18Bet, brokeriroda kombo azok számára tökéletes akik esetleg nem tudnak Bet365 vagy 1xbet irodákban fogadni! Persze használható még KTO vagy Betboro is kiegészítő irodaként ha esetleg valami nem lenne elérhető Ázsiai irodában. Ha a tippadók tartják a korábbi formájukat akkor akkor átlag havi 10-15 tét profit elérhető lesz ami könnyebb követhetőséget illetve fogadási limit korlátozás nélkül használatot jelent.
Emiatt az Aphrodité csoport bekerült a nagy ligás csoportok közé!

Élő V.I.P. csoport
https://protipsters.eu/termek/elo-vip/
A csoport egy alakalomra készült de mivel sokan azonnal megújították előfizetésüket ezért fix csoport lett. De mivel a weboldalra már külön nem fér ki ezért privát csoportként működik tovább. Profi fogadóknak ajánlott akik tudják követni az élő tippeket. Első periódusban 20 tét profitot ért el illetve a hónapban 3 nap alatt már 8 tét körüli profitban vagyunk. Kisebb ingadozások előfordulnak de kiemelkedő profitot érhetünk el akár rövidebb távon is!

Héliosz és Démétér a két új csoport
https://protipsters.eu/termek/heliosz/
https://protipsters.eu/termek/demeter/

Az elsőben kosárlabda a másodikban pedig röplabda tippek érkeznek. Várhatóan az Ártemisz csoport nagy ellenfelei lesznek, azzal a különbséggel hogy jóval könnyebben követhetőek mivel az odds illetve a line nem vagy csak nagyon kis mértékben változik. Új tippadóról van szó de bízom benne hogy hasonló formát hoz mint a korábbi hónapokban és akkor mindenki elégedett lesz! Az elérhető profit függ a tippszámtól de ez eléggé változó így pontos statisztikát nem tudunk készíteni a profitról. A csoportok találati aránya 63% és 65% feletti ami kiemelkedőnek számít, viszont ezek ellenére az oddsok jelenleg stabilak és jól követhetőek a tippek. Az Ártemisz csoportba érkező tippek igaz gyorsan változnak de így is nagy profitot tudunk velük elérni hónapról hónapra, viszont a Bet365 egyre jobban probálja visszaszorítani azokat akik ezeket a tippeket teszik ezért mindenképp érdemes nagyobb ligás tippekkel vegyíteni, vagy esetleg Héliosz csoportra cserélni időszakonként. Remélhetőleg ezzel a 15 tétes profittal tudunk majd számolni átlagosan, és a Bet365 számlák sokkal jobban fogják díjazni az újfajta tippeket is.