A novemberi hónapot a legtöbb V.I.P. csoport elég gyengén kezdte. Ennek köszönhetően sokak hibát hibára kezdtek halmozni, mivel kiderült hogy korábban a tétméretet nem optimalizálták a több csoporthoz, és a gyengébb teljesítmény láttán bizony jött a pánik és a tétméret változtatgatás.. (Azaz az első két hetet megtették nagyobb téttel amikor veszteség volt, majd a második két hetet pedig kisebb téttel fogadták amikor megjött a korrekció. Ez nagyon nagy hiba! Ne legyünk mohók, és ésszerűen válasszunk tétméretet!) A megfelelő bankrollmenedzsmentre azért van szükség mert a profit ingadozik, és így védjük a bankrollunkat, illetve optimalizáljuk a profitunkat. (Decemberben erről fogok kitenni egy stratégiai útmutatót amit könnyebb lesz követni, mert sajnos azt látom hogy nagyon kevesen tudják pontosan azt betartani amit kérek) Szerencsére a hónap második felére fordult a kocka és a csoportok ledolgozták a veszteséget illetve néhányuk komoly profitba fordult. Ennek ellenére a november valamivel gyengébb lett mint a korábbi hónapok. Persze aki pl a Hérában volt, kérdően néz hogy miről is beszélek hiszen sokan 15-20 tét profitokkal zártak. Természetesen az összképről írok most véleményt és arányaiban kicsit elmaradtunk a megszokott eredményektől. De aki már régóta követ minket az tudja hogy a profit hónapról hónapra ingadozik és hogy ez természetes hiszen a bankroll szépen növekszik azok számára akik megfelelően betartják a fogadási szabályokat. Tudom hogy sokan nem fogadják meg az összes tippet ami az adott csoportba érkezik illetve szelektálják azokat. Nem tudod jobban mint a tippadó hidd el! Arról már nem is beszélve hogy néhányan kombinálják a tippeket vagy épp valamiféle extra tétkezelési stratégiát használnak.. Saját magatok és a pénzetek ellenségei vagytok ha eltértek a leírtaktól!

Az elmúlt pár nap folyamán a Bet365 “razziát” tartott és belimitált néhány fogadó számlát. Igaz ez csak néhány embert érintett, és közülük is a többség már elég durva profitban volt. Rengeteg visszajelzést kaptunk az elmúlt időszakban, hogy ki mennyit nyert mióta követik a protipsters.eu szolgáltatását és sok esetben milliós profitokról beszélünk! Hamarosan kitesszük ezeket a visszajelzéseket a weboldalra, de ez inkább csak december elején várható.

Ilyenkor azért mindig eszembe jut az, amikor egy egy olyan email érkezik, ahol arról írnak, hogy változik az odds vagy a line és aztán kimatekozzák hogy így nem lehet profitot elérni.. 😀 Nem? Valóban? Ezt úgy gondolom mára már rengeteg előfizetőnk meg tudja cáfolni! Persze idővel ezt mindenki megtapasztalja, aki valóban azt csinálja amit mondunk!

Mint tudjátok komoly harcban vagyunk a fogadóirodákkal illetve a különböző tippadó szolgáltatásokkal. Ugyanis ők a MI, azaz a fogadók pénzére pályáznak, és mindent megtesznek annak érdekében hogy az utolsó fillért is elvegyék. Csak éppen ez nálunk másképpen történik!

Még néhány évvel ezelőtt a Bet365 levett majdnem 2000€-val. A weboldalukon volt egy bug ami miatt hibás eredményt mutatott.. Majd a megnyert pénzt illetve a megfogadott téteket levonta a számlámról. A TC-re hivatkozott miszerint nem voltak gólók, a fogadások vesztesek és utólag elvették a pénzt. Hosszú levelezés után annyit ajánlottak fel hogy adnak 50€ bónuszt. Mondtam nekik hogy nem kell és baxxxxxák meg az 50Eurójukat, többszörösen fogom visszavenni! Most minden egyes emailnél amit írtok, hogy átléptétek az 1Millios profitot ez jut eszembe.. Pechjükre ez nem egy Ludas Matyi mese mert jelen esetben nem 3x-osan vesszük vissza! Persze írhatnánk a rengeteg érvénytelenített fogadásról vagy utólag megváltoztatott oddsokról és a sok kis trükkről amit bevetnek ellenünk, de hát a lényeg hogy ki jön ki nyertesként ebből a csatából!

A fogadóirodák mindent megtesznek annak érdekében hogy ellehetetlenítsék a nyerő fogadókat, azaz minket. Régóta próbálkoznak már de mindig akadnak kiskapuk. A weboldalon több blogbejegyzést is írtam erről a témáról amiket mindenképp érdemes elolvasni. Ezek tartalmazzák azt is hogyan tudjuk legtovább használni a fogadószámlánkat, azáltal hogy nem lépjük át a maximum tétméretet, illetve nem csak a legkisebb ligás tippeket fogadjuk. Persze ezt kb a 80%-otok nem tartja be, és nagyon hamar tönkrevágják a számlájukat ahelyett hogy sok ezer euróval távoznának mielőtt az iroda limitálja a tétméretet.

De természetesen megállíthatatlanok vagyunk és megyünk tovább előre! Hiába a limitálás sajnos a fogadóirodáknak most nincs szerencséjük! Mutatjuk az utat illetve a kiskapukat! A weboldalon megtaláljátok azokat a cikkeket amelyek arról szólnak hogy mi a teendő abban az esetben ha a bet365 limitálná a számlánkat, hogyan és hol kell újat nyitni illetve milyen profitot lehet elérni a limitált irodákkal. Persze vannak alternatív irodák illetve megoldások ahol olyan helyen fogadhatunk hogy nem kell félnünk a limitálástól. Ezekkel jelenleg 5 V.I.P. csoportot lehet követni nálunk. Igaz valamivel kisebb profitot hoznak mint a Héra vagy épp az Ártemisz, de azért szép kis pénzeket lehet velük elérni. Természetesen addig fejjük a Bet365-öt amig csak lehet, mivel a legtöbb profitot arányaiban ott tudjuk kivenni, tehát ha limitálnak akkor szerzünk új Bet365 számlát, vagy használunk több limitáltat egyszerre, illetve 1xbet vagy klónjainál is ugyanezt a kínálatot kapjuk. A tippek nagy részét meg lehet tenni betboro kto 18bet stb irodáknál is, tehát megijedni nem kell ha esetleg valakinél korlátoznák a tétméretet. Viszont azután van jópár dolog amire figyelnünk kell ezért mindenkinek az első az legyen hogy az erről szóló blogbejegyzéseket elolvassa!

Decemberben indul egy V.I.P. csoport amelyet lehet követni pl.: 18beten is amely nem limitál és itt az oddsok hosszabb ideig stabilabbak és így könnyebb követni és szép profitot hoz hosszú távon. Ez a tippadó előző hónapban már bemutatta tudását mivel a teszt és az egyik vip csoportba is került már ki tipp tőle ahol 11tét profitot hozott össze.

Illetve indul egy Kosaras-röplabdás csoport is ami ugyancsak komoly proftot fog hozni igaz ennek a követéséhez 1xbet vagy bet365 mindenképp szükséges. Várhatóan az Ártemisz csoport nagy ellenfele lesz!

Az utolsó hónap következik az évből és összeségében nagyon szép eredményeket értek el a követőink legyen szó akár az ingyenes teszt csoportunkról vagy akár a V.I.P. csoportokról.

Ma, illetve holnap kikerülnek a csoportokba az összesítők, a novemberi eredményekről.