A tegnapi napon kitettem a teszt csoportba egy kérdőívet, néhány kérdéssel illetve véleményezési lehetőséggel. Ezzel kapcsolatban kiderült hogy van néhány nagyon komoly hiba amit a fogadók elkövetnek, ezért most kielemezzük egy kicsit ami remélhetőleg mindenki számára tanulságos lesz.

Megkérek mindenkit hogy a formázási és a helyesírási problémáktól tekintsen el, és koncentráljon a mondanivalóra!

Egyik kérdés az volt hogy: Elolvastad e a weboldalon lévő cikkeket és blogbejegyzéseket?

Három lehetőséget lehetett megjelölni. Igen mindet, részben, nem. Hogy miért is olyan fontos kérdés ez? A weboldalon lévő tartalom nagy mértékben befolyásolja az általad elérhető profit mértékét. Azaz ha értesz valamihez, képben vagy és tudod miről van szó eredményesebb leszel! Mivel a profi fogadás egyetlen célja az hogy minél több profitot érjünk el ezért ennek érdekében mindent meg is kell tennünk. “Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.” Azaz most próbálj meg kicsit másképp hozzáállni a sportfogadáshoz. Ne a szerencsében bizz, hanem a tudásban és a stratégiában. Igaz egyre több és több blogbejegyzés van fenn a weboldalon, de ez olyan téma ami téged érdekel, és pénzt jelent számodra. Ezért ha még nem olvastad át az egészet ugorj neki szépen és figyelmesen olvasd át, mert sok év tapasztalatát írtam le ami nagyon hasznos lesz számodra. Ha már átolvastad akkor gratulálok ügyes vagy. Viszont biztos vagyok benne hogy nem minden infó maradt meg a fejedben. Szóval nyugodtan kezdj bele újra.

A következő kérdés: Követed a weboldalon leírt fogadási szabályokat?

50% a részben, vagy a nem választ jelölte meg. Hozzájuk csak egy kérdésem lenne: Ti nem akarok pénzt keresni? Természetesen az nem elég ha valaki átolvassa a weboldalon leírt szövegeket. Az ott leírt szabályokat szigorúan be is kell tartani! Ezek a szabályok és útmutatások garantálják számodra hogy hosszú távon eredményes sportfogadó legyél. Azok akik szóról szóra betartják a leírtakat a legeredményesebbek az előfizetőink közül. Olvastad a véleményeket a weboldalon? https://protipsters.eu/velemenyek/ Róluk beszélek… Ha ezeket a szabályokat nem tartod be én inkább azt javaslom hogy ne fogadj.

A következő kérdés: Minden tippet megfogadsz abból ami kikerül?

A teszt csoportba több tippadótól kerülnek ki tippek akik esetenként egy adott fogadóirodára küldenek tippet. Van aki ezért nem tudott megtenni minden tippet. Persze az ok inkább az volt hogy lusta volt kb 1 perc alatt regisztrálni magának egy irodát és azt használni.. Aki szemezget a tippekből annak azt tudom mondani hogy ne tegye. Nem vagy profi tippelemző szakember azaz nincs meg hozzá a tudásod hogy válogass a tippek közül. Ezzel csak a varianciát fogod növelni, és még az időd is elmegy vele feleslegesen. A profi sportfogadónak csak egy dolga van. Ha tipp érkezik akkor azt a szabályok betartása mellett a lehető leggyorsabban fogadja meg a legjobb oddsal.

A következő kérdés: Amikor csatlakoztál a teszt telegram csoporthoz visszaolvastad a korábbi bejegyzéseket?

Mint tudjátok a sportfogadás a pénzről szól, illetve azt is hogy nagyon sok átverés van ezen a területen. Persze már az is elég ha valaki olyat követ az ember aki nem ért ehhez a tevékenységhez és emiatt veszít. Szóval érdemes időt szánni arra hogy megismerj egy szolgáltatást hogy tényleg 100%-ban megbízható e, illetve hogy lehet e valós eredményt elérni vele. Igen ez sok időt vesz igénybe, cserébe ezzel csökkented a fogadással járó kockázatot. Nálunk pont ezért van rengeteg cikk és blogbejegyzés, amelyet ha átolvasol egyrészt szert teszel a profi fogadáshoz szükséges alap tudásra, másrészt megbizonyosodhatsz róla hogy a háttérben valóban van megfelelő hozzáértés és szakmai tudás. Ezután belépsz a teszt csoportba ahol vissza tudod olvasni sok sok hónap korábbi posztjait amelyből láthatod hogy mi történt, hogyan is dolgozunk illetve milyen eredményeket értünk el. Majd kipróbálhatod a szolgáltatást és megfogadhatod a tippeket, és azután előfizethetsz valamelyik V.I.P. csoportra.

A következő kérdés: Mit jelent számodra a hosszútáv a sportfogadásban?

Szinte mindenki több hónapot vagy több évet írt. Nézzünk egy példát. A blogbejegyzésben a Kiképzés sorozat főszereplője az Ártemisz csoporttal kezdett, amikor is februárban egy brutál jó hónap volt és rengeteg profitot hozott. Ő még mindig követi a csoportot de már több ezer euros bankrollal rendelkezik. Viszont van egy másik ismerősöm aki ugyancsak ezzel a csoporttal kezdett csak épp másik hónapban amikor nem volt kimagasló az eredmény és nem tudott megfelelő profitot elérni. Ő abbahagyta a fogadást. Ami ebben a példában fontos, hogy ha jó tippadóról illetve szolgáltatásról van szó akkor rövid távon az eredménye nem jelent semmit, hiszen ha a második srác is követte volna ugyanúgy több hónapon keresztül a csoportot akkor hasonlóan nagy profitban lenne mint a kiképzéses emberünk. Vagy akár nézhetjük a teszt csoport eredményét, aki több hónapon keresztül követte az szép profitot ért el, aki csak egy hónapot néz amikor gyengébb volt a teljesítmény megállapítja hogy ez nem működik. Tehát mivel a profit ingadozik ezért az eredményességet hosszabb távon kell nézni!

Vélemények: Nagyon sokan írtatok véleményt ezt ez úton is köszönjük! Ez a rész nagyon meglepő volt számomra, mivel sokkal nagyobb elégedettlenséget vártam, mivel a hónap közepénél elmaradtunk a korábban megszokott profitokhoz képest, és úgy gondoltam hogy a többség úgyis  csak erre az adott pár hétre fókuszál. A többség elégedettségét fejezte ki, ami úgy gondolom hogy valamennyire tükrözi a munkánk értékét és eredményességét is.

Pár véleményre reagálnék. Köszönjük természtesen a dícsérő szavakat is de ebben a részben inkább azokat emelném ki ahol esetleg valami hiba vagy probléma merült fel mert ezekből lehet a legtöbbet tanunlni:

 

“Két irodánal vagyok, bet365 és 1xbet, de így sem tudok mindent megtenni.”    –   Válasz: Ennél a két irodánál meg kell hogy tudjad tenni a tippeket. Arra gondolok hogy vagy nem megfelelően keresed a tippet (Ehhez találsz segédletet a blogban) Vagy csak nagyon későn reagálsz és megváltoztak a lineok és az oddsok. (Ez a piac méretétől függ illetve a tippek minőségétől. Minél gyorsabban fogad valaki annál nagyobb profitot fog tudni elérni)
“Átláthatóbb megfogalmazás”  –  Válasz: A kitett tippek mindegyike tartalmazza azokat az információkat amelyek ahhoz szükségesek hogy a tippet meg lehessen fogadni gond nélkül. Értelmezésbeli probléma akkor lehet ha valaki nem megfelelően ismeri a különböző fogadási típusokat, vagy hogy hol kell azokat keresni. A weboldalon a légy profi illetve a blog menüben olvashatsz ezekről.
“Először is köszi szépen, hogy csinálod, csináljátok (?), tök király. Másrészt én javasolnám, hogy írjatok egy Protipsters 101-et, egy olyan ultimate guide-ot, ami leírja az alapvető infókat ezzel kapcsolatban. Értem én, hogy minden fent van a blogon, szépen lassan, ahogy időm engedi dolgozom is fel, de nekem a tesztcsoport azért kell, hogy megtanuljam használni ezt az egészet. Így lehet, hogy még 1-2-3 hónapig csak tesztüzemmódban követem az egészet, holott ha meglenne egyben a guide a nulláról összefoglalva, amit bármikor elővehetek, ha valami nem tiszta, akkor lehet, hogy már előfizető lennék. Igazából engem nem érdekelnek sztorik és vélemények, szárazon kell a működési mechanizmus, hogy egyből tudjam egy tipp beérkezését követően, hogy azt hol és mennyivel kell megtenni, hogyan tudom kivenni a legkisebb lehúzással stb. stb. Nevezhetjük ezt a lusták, vagy a hülyék útmutatójának, de lehet, hogy ti is több előfizetőt tudnátok így elérni. Köszi, ha elolvastátok! :)”   –   Válasz: Dolgozom már egy összefüggő részletes és könnyen érthető leíráson de még egy kis idő kell hozzá. Viszont a sztorik és a vélemények is nagyon fontosak mert azokból is rengeteget lehet tanulni. A légy profi menüben amúgy megtalálod azt a leírást hogy mit hogyan hol és mivel kell megtenni azt mindenképpen javaslom hogy olvasd el. (Ezt akarom majd kibővíteni és egy valamivel hosszabb verzióban elérhetővé tenni) Nem az a cél hogy mindenki azonnal belekezdjen és elinduljon hanem az hogy ha belekezd akkor tudja hogy mit csinál és a lehető legjobb eredményt tudja elérni. Ha ez két hónapba telik akkor kettőbe, nem kell kapkodni ugyanis az mindig veszteséghez vezet, ha pedig okosan fogadsz az profitot hoz. Ezért is biztatok mindig mindenkit arra hogy először olvasson át mindent és csak utána kezdjen bele bármibe is nálunk.
“nekem tetszik, csak nincs tőkém elkezdeni… (néztem, arra is van javaslat, de sajna nincs most 50-100 e nélkülözhető apróm)”  –  Válasz: A pénz ebben a tevékenységben munkaeszköz, anélkül pedig nem lehet dolgozni. Kezdd el tudatosan felépíteni a tőkéd! Tegyél félre minden hónapban x összeget, ha látsz valami promóciót amit ki lehet használni és kockázat mentesen tudod növelni a tőkét akkor használd ki. De nézd a jó oldalát, van időd elejétől áttanulmányozni minden infot a weboldalon, persze ehhez rá is kell szánni az időt, és amikor élesben kezdesz már mindent tökéletesen fogsz csinálni.
“A teszt csoport tippjeit lehetne korlátozni egy fogadóirodára. Mivel 1-2tippet nem tudtam tenni 1xbet iroda hiánya miatt,így én 10 egység mínuszban vagyok. Így nem teljesen helytálló a havi profit.”   –  Válasz:  Ha az Otp ad 2% kamatot a pénzedre a CIB meg 8%-ot akkor átviszed a CIB-be a pénzed értelemszerüen. Ha egy fogadóiroda jobb oddsokat ad vagy nagyobb kínálata van ugyanezt tesszük. Kihasználjuk a legjobb lehetőségeket.  Kb 1 perc alatt lehet regelni és még egy két perc a feltöltés skrill regisztrácioval egybekötve. A profi sportfogadás nem egy kényelmi tevékenység. Igenis dolgozni kell vele(igaz nem sokat). De az eredmény bőven kompenzál hidd el.
“Kisebb tőkével kezdtem neki. Ennek a tőkének a növeléséért kezdtem el követni a teszt csoportot. Most jött egy ilyen negatív szakasz, na bumm. De ahogy látom a fizetős csoportok eredményeit és statisztikáit, ez ott is előfordul. Az Ártemisz csoportnál is látom vannak olyan időszakok, amik durván negatívba viszik az egyenleget, de aztán simán visszahozza 20 tét profit fölé. A másik amit észrevettem, hogy a tipp jó, viszont közbeszól a szerencse. Amikor a teljesen esélyes csapat kikap 2-1-re és hasonlók. Hiába 1,6 az odds a megtett csapatra, ha jön egy olyan helyzet, hogy az esélytelenebb nyer. Ezt el kell fogadni. Attól sem kell megijedni, ha az elmúlt 4-5 meccs nyerő és jön egy sorozatos vesztes időszak. Majd a hónap végén értékeld teljes egészében, amit elértél a csoporttal! Szerintem az október jól fog alakulni, hiszen a fele még visszavan. Bár 9 tét veszteségben vagyok(nincs 1xbet fiókom és ki kellett hagynom pár tippet) , bízom a csoport profizmusában és sikerül legalább 4 profit nyereségben zárni az októbert.”   –   Válasz: A weboldalon a szabályok között olvasható a bankrollmanagement fontossága. Ennek köszönhető hogy nem kell aggódnunk a profit ingadozások miatt. Ami kikerül természetesen mindegyik tipp jó hiszen a legjobb tippadóktól vannak, mindegyikben érték van, de mi esélyekre fogadunk azaz egy adott átlag odds párosul egy átlag találati aránnyal. Tehát ha egy tippadó 60%-ban talál 1.9 es átlagodds mellett az nekünk már tökéletesen megfelel hiszen komoly profitot hoz nekünk hosszútávon. Azaz 10000db tippből 6000db nyer 4000db viszont veszít. Persze ez nem azt jelenti hogy minden hónapban profitban végzünk hiszen a nyertes és vesztes tippek összetorlódhatnak egy adott időszakra így az veszteséggel vagy épp kiemelkedő eredménnyel zárhat de hosszabb távon összességében biztos profitot hoz. Ezekből következik hogy megígérni profitot nem lehet hiszen a varianciát nem lehet befolyásolni és a hónap végéig két hét van tehát ultra rövid időszakról beszélünk. A hónapban ráadásul az utolsó két hetem elég sűrű lesz emiatt valamivel kevesebb időm lesz foglalkozni a teszt csoporttal de ígérem megprobálok valamit varázsolni. 😉
“Ami nem európai foci, ami nem élvonalbeli jégkorong, ami nem nba, azt nem figyelem, nem követem.”   –   Válasz: Az hogy a profitot miből éri el valaki teljesen lényegtelen, emiatt egy adott sportághoz vagy ligához ragaszkodni teljesen felesleges. Viszont minél magasabb ligákra fogadsz annál nehezebb profitot elérni és annál nagyobb a variancia is. Tehát ha ragaszkodsz pl nba-hoz La ligához, PL-hez stb akkor bizony kevésbé ragaszkodsz a nagyobb profithoz. A top ligáknál millió infohoz hozzájutnak a fogadóirodák, amivel nagyon pontosan be tudják lőni az esélyeket, ezáltal nagyon kevés olyan tipp van amiben értéket lehet találni. Egyszerű a képlet, számold össze hogy az elmúlt 5 évben mennyi pénzt vettél ki a sporftogadásból, és vondd le belőle azt amit befizettél. Ha ezt pontosan kiszámolod és reálisan nézed akkor látni fogod hogy bizony annyira nem éri meg a top ligákat erőltetni. (Persze ennek csak akkor van értelme ha megfelelő mennyiségű fogadásról van szó abban az időszakban)
“A tesztcsoportban kitett tippeket, miért nem értékelitek ki naponta?”  –  Válasz:  Aki fogadja a tippeket annak nincs szüksége kiértékelésre mivel látja hogy nyert a fogadása vagy sem. Aki pedig csak figyeli a tippeket, az két kattintással meg tudja nézni oddsportálon az eredményt. Időszakonként kitesszük a tipptörténetet a csoportba illetve minden hónap végén írok egy véleményezést az elmúlt időszakról.
“Ha valaki bankroll építéssel foglalkozik az ingyenes csoportban arra kevés az 5 tétes profit mikor megy a szekér pobt az ilyen hónapok miatt mint a mostani. Legalabb 10 -12 tetes profit lehetne a cél… Bár az elmult 2 honap alapjan meg mindig minimalisan pluszba van a szamla de most volt egy tetemeles a bankroll epites miatt… valamint az 1x betes dolgok a magyar ipről le van tiltva es kulfoldi ipt nem akarok hasznalni a fogadashoz…”   –  Válasz: Okkal van az 5 tétes profitcél meghatározva természetesen. Mivel a csoport elsődleges célja az hogy ki lehessen próbálni a szolgáltatásunkat illetve le lehessen tesztelni a tippeket. 10-12 tétes profitcélnál minek fizetne elő valaki ha megkapja ingyen? 1xbetnek vagy millió alternatív linkje van amit lehet használni nem kell hozzá más ip sem. Google be írd be hogy 1xbet alternativ link és az első találatok valamelyikében fogsz találni használhatót.
“Jó az oldal. Bár én örülnék több komplett szelvénynek is.”  – Válasz:  Feljebb írtam arról hogy lényegtelen hogy milyen sportra fogadunk mert csak a profit számít, ez igaz a fogadási típusra vagy épp egy adott szelvényre. Azt fogadjuk ami a legtöbb profitot hozza. Ha valaki több meccses nagyobb oddsos kombi szelvényre vágyik azt nem itt kell keresse mivel az csak vaianciát növel és kisebb téttel kéne fogadni, a találat arány is csökkenne tehát kevésbé lenne fogadóbarát. Plusz a legjobb tippadók szinte csak single tippeket küldenek mert azzal a legeredményesebbek.
“Voltam előfizető is egy hónapig, de keveselltem a tippek mennyiségét, vannak eredményesebb szolgáltatók több tippel is eredményesebben”   – Válasz: Mindegyik csoportnál fel van tüntetve hogy milyen átlagos tippmennyiség várható. Persze pontosan belőni nem lehet hogy mennyi tipp fog érkezni egy adott tippadótól mivel azt ő maga sem tudja meghatározni előre mert az függ a kínálattól, az adott lehetőségektől, fogadóirodai hibáktól és még sorolhatnám. De az átlag tippmennyiségtől amúgy nagy eltérés nem szokott lenni. Mint láthatod 10 V.I.P. csoport található nálunk és vannak olyan csoportok is ahol nagyon magas a tippszám. Értelem szerűen a több tipphez magasabb átlagprofit is tartozik. Mivel profi fogadó vagyok már sok éve ezért elég jól ismerem a szolgáltatókat legyen az hazai vagy külföldi, tudom hogy kivel mit lehet illetve mit nem lehet elérni. De szerintem beszédesebb ha elolvasod a véleményeket illetve az előfizetők eredményeit ezen a linken: https://protipsters.eu/velemenyek/  Ebben a blogbejegyzéseben a “Mit jelent számodra a hosszútáv a sportfogadásban?” pont erről írtam amúgy, hogy ha valaki épp egy kevésbé erős hónappal indul akkor hajlamos azonnal véleményt mondani, holott mindenki több hóanpot illetve éveket válaszolt  erre a kérdésre. Persze bennem is felmerül egy kérdés ha vannak jobb szolgáltatók több tippel és eredményesebben akkor hogyhogy nem az ő szolgáltatásukat követed?  
“Azt javasolnàm, hogy a teszt csoportba kikerülő tippek ne vegyesen legyenek innen-onnan, hanem minden hónapban másik csoport tippjei legyenek. Hó végén lehetne elárulni, hogy éppen melyik csoportba kaphattunk ezàltal bepillantást. ( bár lehet, hogy most is így van )”  – Válasz:  Nem tartanám korrektnek ha valaki pl előfizet egy adott csoportra majd látja hogy a tippeket ingyen kitesszük a teszt csoportba is. Általában inkább az szokott lenni ha egy új tippadót tesztelek illetve vezetek be akkor az a teszt csoportban kezd, illetve esetenként kikerül a többi csoportból is tipp természetesen.
“Az app-ról mit lehet tudni? (KB mikor érkezik, nagyon kíváncsi vagyok. 🙂)”  –  Válasz: Várhatóan 3 hét múlva jön kb az új app. De ez még nem a tökéletes és végleges verzió lesz, ez inkább csak egy következő lépés. A végleges app ami már olyan amelyet én magam is elvárok az jövő évben érkezik. Persze a mostani is jó és megfelelően használható, de nekem van még néhány extra elvárásom ami tovább fogja növelni a felhasználói élményt illetve az eredményességet.
“Szuper az oldalatok. Sokat tanulok tőletek. Már nagyon várom, hogy kipróbáljam. Még nem tudtam eldönteni, hogy melyik csoportot, vagy inkább csoportokat preferáljam. Leginkább az időm hiányzik hozzá, hogy nyugodtan átgondoljam, és elolvassam figyelmesen, az általatok élénk tárt ismeretanyagot, instrukciókat..de ami késik, az már úton van😀”   –  Válasz: Mielőtt csoportot választasz előtte írj a Zsoltnak az info@protipsters.eu-ra és segíteni fog. Persze első hogy mindent alaposan elolvass.
“Túl nagy torzulás a kirakott oddsok és valóban realizálható között!”  – Válasz:  Ha jó tippadót akarsz követni aki minőségi tippeket küld amelyekben érték van akkor az odds idővel változni fog. Minél alacsonyabb ligáról illetve minél kisebb piacról beszélünk annál gyorsabb illetve nagyobb mértékű ez a változás. Emiatt pontosan ugyanazt a profitot nem tudjuk elérni mint a tippadó de mint láthattad a véleményekből a weboldalon vagy a fb oldalon így is komoly profithoz jutunk hozzá a legtöbb hónapban. Legjobb példa erre az ÁRtemisz csoport. Tudod hányan próbálták nekem már megmagyarázni és kiszámolni hogy a line változás miatt nem lehet vele profitot elérni. 2 éve követem a tippadót és folyamatosan dönti a profitot.. 😀 Persze a csoport választás előtt érdemes felvenni a kapcsolatot a supportunkkal és segíteni fogunk abban hogy a te élethelyzetednek a legmegfelelőbb csoport legyen kiválasztva amivel a legtöbb profitot tudod elérni.
“Sokadszorra látom azt a jelenséget, h amikor csatlakozok/nék, pont durva bukóba kerül a csoport. Uh várok mi lesz. Sok sikert!”  –   Válasz: Az elmúlt 22 hónapban eddig kétszer volt veszteséges hónap a teszt csoportban. Feljebb olvashattál a hosszútáv jelentőségéről. A ki be ugrálás nem vezet sehova. A profit a legjobb tippadóknál is ingadozik, ezért biztos profitot csak hosszabb távon várhatsz el. Persze igaz hogy a top kisligás csoportjainknál nagyon ritkán fordulnak elő veszteséges hónapok, de ettől függetlenül ingadozás ott is van, ezért fontos a bankrollmanagement illetve a szabályok betartása. Döntsd el hogy képes vagy e a leírt szabályok alapján fogadni, illetve válassz egy csoportot és kezdd el követni, de úgy hogy hosszú távra tervezel. Azt előre megmondani hogy egy csoport az adott hónapban hogyan fog teljesíteni nem lehet. Ha nehezen bírod az ingadozást akkor válassz kisebb tétméretet, és látni fogod hogy az ingadozás ellenére szépen növekszik a bankrollod.
“Több olyan tipp, ami pl Unibeten is fogadható. Sok a zs kategóriás tipp, ami nem szerepel némelyik fogadóirodánál.”  –   Válasz: Az unibetet maximum kiegészítő irodának érdemes használni. Ráadásul nagyon gyorsan már 7-800Eur profitnál belimitáltak ha jól hasítasz.. A kinálat kicsit és kevés a fogadási típus is. Kb mintha Opellel versenyeznél egy Ferrari ellen. Feljebb kifejtettem hogy ott érdemes fogadni és olyan ligákat ahol a legtöbb profitot tudjuk elérni. Ha kényelmes fogadó vagy akkor a profit elvárásod sem lehet magas. Ha kaszálok a zs kategóriás tippekkel miért bohóckodnék Barcelonára meg Juventusra fogadva? Tudom hogy más oldalakon szénné ajánlják az unibetet és a betclicket mert van pár ezer Ft bonusz, de ez csak azért van mert megkapják az irodától a veszteséged 30%-át.. Mi pedig nyerni szeretünk 😉
“A mostani hullámvölgy természetes ugyanis nem lehet mindig sikert kovácsolni 24/7. Én javasolnám, hogy ne görcsöljetek rá arra hogy mindenképpen javítsatok mert az is kapkodáshoz vezethet, DE gondolom ezt ti is tudjátok ugyanis profibbak vagyok sok profinál is! 🙂 A foci, kosár jó kombináció ugyanis mind a kettőben van több potenciál és én ezen az irányon maradnék továbbra is.”  –  Válasz: Természetesen nem aggódunk az eredmények miatt hiszen tudjuk hogy mit csinálunk illetve tudjuk hogy ez a fogadás természetes vele járója. Inkább azon aggódunk hogy sokan nem megfelelően fogadnak vagy gondolkodnak, és emiatt nem megfelelő eredményeket érnek el vagy hibás következtetéseket vonnak le. Ezért tartom fontosnak a weboldal alapos átolvasását, ezt már milliószor leírtam korábban is, de addig fogom írni amíg mindenki el nem olvassa 😀
A többi vélemény már dicsérő így azokat nem teszem ki, bízom benne hogy a fent leírt sorok kellőképpen hasznosak voltak mindenki számára!