Ha valaki a Facebookon belép valamelyik tippmixes csoportba, és figyelmesen nézegeti a posztokat akkor bizony rá fog jönni hogy ott a többség (99,99%-a a fogadóknak) nem tud profitos lenni hosszútávon, sőt leginkább komoly pénzeket veszít hónapról hónapra. Folyton szerencséről és bundáról írnak miközben 200Ft-os szelvényekkel, 30 meccset összekombinálva próbálnak meg valami nagyot nyerni. Vagy vannak az úgynevezett nagytétetes fogadók. Ők abban reménykednek hogy ha nagyobb téttel fogadnak akkor majd sokkal előbb visszajön a bukó, vagy csak elbízzák magukat és azt gondolják, hogy most egy tippet nagyon kielemeztek és TUTTI be fog jönni. Értelemszerűen ha valaki olyan embert keres aki tényleg eredményes a sportfogadásban az nem ezekben a csoportokban lesz. HIszen miért is lenne ott? Semmi olyan info vagy bármi érték nincs számára azokban a csoportokban amiért érdemes lenne csatlakozni. Ha ilyen csoportban vagy nyugodtan lépj ki mert számodra nem fog semmi pozitív eredménnyel járni. Maximum csak berángatnak valami átverős történetbe azzal hogy meglebegtetnek a szemed előtt 50-100-as oddsos szelvényt és azt gondolod hogy majd most jól hozzáférsz a bunda infokhoz.. Tanácsot vagy segítséget is csak olyanoktól kaphatsz akik maguk is eredménytelenek évek óta. De persze nálunk nem csak a focihoz ért mindenki hanem a sportfogadáshoz is. A fájó igazság viszont az hogy fociban és sportfogadásban is elég szarul állunk. A focistákat nem kell félteni mert jól keresnek amit néha kiegészítenek egy kis bundás pénzzel, a fogadóirodákhoz meg csak dől a pénz az emberektől, akik kergetik az álmokat a könnyű pénzről és a nagy nyereményről. És akkor még nem beszéltünk a különböző tippadó szolgáltatásokról, amelyeknek a legnagyobb része átverés, vagy épp sosem tudnának (komoly) profitot elérni a saját tippjeikkel. Szóval jelenleg a legtöbb ember számára a sportfogadás egy nagyon költséges tevékenység!

Ha valaki a fenti sorokat olvassa akkor annak elég gyorsan elmegy a kedve a fogadástól.. Egyrészt mert magára ismer a fenti történet valamelyik résztvevőjeként másrészt mert tudja jól, hogy már régóta próbálkozik, de igazából összességében nem nagyon volt eredménye az eddigi tevékenységének. De ezeket a sorokat olvassák olyanok is akik már egy ideje a protipsters.eu előfizetői. Hát hogy ők mit gondolnak? Ezen a linken https://protipsters.eu/velemenyek/ olvashattok néhány visszajelzés ezzel kapcsolatban. (alul vannak a legfrissebbek) Néha szóvá teszik azt hogy a weboldalon lévő profitokat nem lehet elérni, mert gyorsan változik az odds vagy a line. És? Többet nyerünk havonta mint mások havi fizetése! Akik viszont komolyan veszik azok nem csak tíz vagy százezreket nyernek pár hónap alatt hanem kemény milliókat! Persze azért érdemes azt tudni hogy ez nem hobbi fogadás, hanem tenni is kell ezekért az eredményekért. Akik a legtöbbet nyerik a szolgáltatásunkkal azok már mindegyik blogbejegyzést többször olvasták, nem kérdés náluk hogy melyik ázsiai hendikepnek mi az alternatívája, vagy épp hogy hol érdemes fogadni. Ha tipp jön már villámgyorsan teszik meg a fogadásokat gondolkodás nélkül persze a leírt szabályok szigorú betartása mellett. Persze minden hónapban akad olyan is, aki nem tud profittal zárni úgy, hogy a többség közben komoly profitokat tudott hozni ugyanazokkal a tippekkel. Ilyenkor általában valami hiba van a háttérben vagy sok tipp kimarad, vagy épp nem olvasta el a leírást, a szabályokat, vagy csak egyszerűen átfutotta azokat. Ha valakinél ilyen előfordul akkor két dolgot kell azonnal megtennie: 1. Fogod magad és mindent amit találsz a weboldalon nagyon alaposan átolvasol 2. Csinálsz egy excel táblázatot amelybe beírod a csoportba érkezett tippeket, majd mellé ahogy megfogadtad azokat, majd elküldöd nekünk. Nagy eséllyel már te magad is látni fogod hogy mi volt a probléma és miért hiányzik nálad a profit, de ha nem akkor segítünk és megmondjuk miben kell változtatnod. Szeretnénk ha mindenki nyerne, de ez nem csak rajtunk múlik.

Tehát a recept egyszerű! Kis tétekkel építünk fel egy nagy bankrollt amellyel aztán komoly profitokat tudunk elérni hónapról hónapra. A feladat pedig annyi hogy el kell olvasni néhány bejegyzést, azután pedig az érkező tippeket minél gyorsabban megfogadni a leírt szabályoknak megfelelően.

Közben a háttérben folyamatosan dolgozunk a protipsters.eu szolgáltatásának fejlesztésén, amelynek az eredménye az lesz hogy még több profitot tudtok majd elérni. Készül az új ingyenes applikáció ami gyorsabb, átláthatóbb, és felhasználóbarátabb lesz mint a mostani. Hamarosan végleg megoldjuk az előfizetési rendszer problémáit is, amellyel mindig gondok voltak, és a használata egyszerűbb és gyorsabb lesz. A tippküldésen is gyorsítunk, hogy még nagyobb profit legyen elérhető. Ezek mellett készül egy átláthatóbb fogadási útmutató amellyel majd könnyebben megismerhetitek ezt a tevékenységet. Persze ezek mellett még van néhány dolog amin dolgozunk, de mindenki legyen türelemmel hiszen mindezt nem egyszerű megvalósítani.