Hamarosan a protipsters.eu előfizetési módjai közül kivesszük az utalásos lehetőséget.

Persze nem kell senkinek aggódni fogok adni alternatívát!
Hogy miért szüntetjük meg? Ennek az okai a következők:

Nagyon kevesen használják ezt a fizetési módot, másrészt az utalással történő előfizetés nagyon körülményes és lassú is, így az előfizetett csoport aktiválására akár 24 órát is kell várni, mivel manuálisan kell beállítani. Megvallva őszintén az utalás már kicsit idejemúlt dolog. Ahogy el kell engedni a tippmixet úgy az átutalás helyett is érdemes a jobb és gyorsabb megoldást használni. Persze biztosan vannak néhányan akik valamilyen különös oknál fogva csak utalni tudnak, ezért számukra a következő alternatívákat ajánlom:

1.) Jelenleg ha valaki elő szeretne fizetni a protipsters.eu oldalán és a bankkártyás előfizetést választja, akkor rendelkeznie kell egy paypal fiokkal amelyhez ha hozzáköti a bankkártyáját akkor onnantól bármikor tud fizetni a paypal rendszerén keresztül.

Arról nagyon most nem írnék hogy ez mennyire biztonségos hiszen több tízmillióan használják úgyhogy itt a biztonság értelem szerűen nem lehet kérdés. (emlékeztetőül egy kis vidós segédlet azoknak akik bankkártyát használnak előfizetéshez: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=xInRYW5eyLc )

Ha pedig mindenképp utalni szeretnél akkor csak annyit kell tenned hogy, regisztrálsz egy PayPal számlát, beutalsz (azaz utalással töltöd fel a paypal számládat) és már kattinthatunk is a kártyás fizetésre a protipsters.eu oldlán, majd amikor felajánlja a rendszer hogy lépjünk be a PayPalba akkor belépünk és a beutalt összegből rendezzük az előfizetési díjat. Tehát a képlet egyszerű, mindenki használja a PayPal számláját utaljon be vagy kösse hozzá a kártyáját és bármikor elő tud fizetni. Ha beutalsz utalj be többet hogy a következő alkalommal ne kelljen vele szorakozni, mivel értelem szerűen ha paypalra utalunk az is beletelhet 3-48 órába. A kiutalás ugyanilyen gyors szoval érdemes előre gondolkodni, és nyugodtan tarthatunk több pénzt a PayPal számlán, nem fog eltűnni és így nem kell minden hónapban felutalgatni csak hogy tudjuk rendezni az előfizetési díjat

2.) A másik megoldás pedig hogy csinálunk egy Revolut számlát https://revolut.com/referral/balzsl2i9!G10D21 magunknak ahol kapunk egy ingyenes bankkártyát és ha ezt a linket használod akkor még kapsz plusz 3000Ft-ot is. Persze ez a 3000Ft csak apró hiszen többszörösét fogjuk megsporólni ezzel az új fizetési megoldással. Ezzel a számlával utalhatunk bárhova, fogadhatunk utalást bárhonnan, bármilyen pénznemben hiszen mindig banki középárfolyamon váltják a pénzünket, és ennek illetve még jónéhány extra dolognak köszönhetően brutálisan gyors ütemben növekszik az ügyfelek száma, már most 7 milló felett járnak.

Tehát lesz egy ingyenes számlád ahol a pénzedet tarthatod, kapsz hozzá egy bankkártyát ingyen, pénzlevétel ingyenes 65.000Ft-ig. Tulajdonképpen teljesen hasonló megoldás mint a Skrill. Viszont van egy nagyon nagy különbség! Mégpedig az hogy a Revoluttal és a hozzá hasonló megoldásokkal NEM lehet feltölteni a fogadószámlákat (azaz visszautalni nem lehet függetlenül attol hogy onnan fizettük be). Ezért sajnos NEM váltja ki a skrillt, de ettől függetlenül mindenkinek érdemes használni! Ennek rengeteg oka van, párat fel is sorolok:

 • Ha ezen a linken regisztrálsz https://revolut.com/referral/balzsl2i9!G10D21 kapsz 3000Ft-ot. (Ez a promoció még 19 napig vehető igénybe) Igaz nem nagy összeg de amit adnak el kell fogadni!
 • Ingyenes számlavezetés, ingyenes bankkártya, ingyenes pénzfelvétel. (Szoval a régi bankszámlánkat/kártyánkat már csak szinte arra használjuk hogy feltöltsük vele a Revolut számlánkat és annak a kártyáját használjuk mindenre, hiszen rengeteg pénzt sporolunk meg vele)
 • Na és akkor ugye van a a pénzváltás. Ha utaltál már külföldre, akkor tudod hogy a bankok nagyon durva költségeket vonnak le, de úgy irreálisan brutál sokat. Ha online vásárolsz és a fizetendő összeg nem forintban van, vagy épp külföldön vásárolnál a bankkártyáddal, vagy épp pénzt vennél le, újabb brutál költségeket vernének rád a bankok. De hopp, a revolut mindent banki közép árfolyamon vált azaz a Revoluttal bármikor bárhova a lehető legolcsóbban utalhatsz, fizethetsz, pénzt vehetsz fel, azaz kb mindenben veri a bankokat illetve minden más fizetési eszközt.
 • Van egy olyan profi applikációja, amilyennel még sosem találkoztam. Annyi mindent tud és annyira egyszerű kezelni hogy talán jobb ha el sem kezdem leírni. Ha akarom letiltom a mágnes csikot a kártyán, vagy az egész kártyát letiltom majd visszaaktiválom, beállitom hogy melyik országrészben lehessen csak használni, letilthatom a kártyaszám+ccv alapján történő vásárlást, mindezt a maximális biztonság érdekében.
 • Van vip számla is a prémium és a metal. Inkább a másodikról írnék mert nekem ilyen van. Ezeknél van havi díj de mondhatni megéri az árát. A Metal számla 4200Ft/hó, a pérmium kb ennek a fele. Ezért cserébe kapunk egy Metal bankkártyát ami valóban fém és eléggé exkluzív. Ha ezzel a kártyával vásárolunk akkor 1% cashback-et kapunk vissza (Európában ez 0,1%, de nekem itthon valamiért 1%-ot számol ugyhogy érdemes mielőbb megcsinálni és minél többet használni mert ez is talált pénz) Szoval ez a cashback szinte vissza hozza a havi díjat. A metal kártyával 220.000Ftot vehetünk fel ingyenesen bármelyik automatából, külföldön természetesen ugyanezt megtehetjük csak épp más pénznemben kapjuk meg. Kapsz egy Concierge szolgáltatást 0-24 ben a hét minden napján aki segítséget nyújt a szállás- és repülőjegy-foglalásban, exkluzív eseményekre juttat be minket, és még sok más előnnyel élhetsz. Ingyenes belépő több mint 1000 reptéri prémium váróba szerte a világon. Foglalj belépőt, mutasd be a QR-kódodat, és már bent is vagy! Egyre több revolut partnernél kapunk különféle kedvezményeket, de folyamatosan bővül a szolgáltatási rendszer és több és több előnyt kapunk a revolut által. Természetesen nem köteleztő magasabb szintű számlát választani, de mindenki el tudja dönteni hogy melyik éri meg számára a legjobban. Egy dolog biztos, neked is kell egy ilyen 😉 A felsorolásban még láthattok pár extra dolgot:

 

 • Ingyenes egyesült királyságbeli számla
 • Ingyenes IBAN-számla euróban
 • Több mint 150 pénznemben fizethetsz a bankközi átváltási árfolyamon
 • Átváltás 30 féle pénznem között – nincs havi limit
 • Díjmentes pénzfelvétel bankautomatából havi HUF 220,000 összeghatárig
 • Külföldi egészségbiztosítás
 • Biztosítás poggyász- és járatkésés esetére
 • Expressz kézbesítés a világ minden tájára
 • Elsőbbségi ügyfélszolgálat
 • Azonnali hozzáférés 5 kriptodevizához
 • Exkluzív Revolut Metal kártya
 • Egyszer használatos virtuális kártyák
 • LoungeKey-belépő
 • Európában 0,1%, Európán kívül pedig 1% pénzvisszatérítés minden kártyás fizetés után
 • Concierge-ünk segít megszervezni az életedet
 • Részvényvásárlás az applikácion belül!

Az applikáció magyar nyelvű és könnyen használható és a kártyák természetesen összeköthetőek apple payyel. (és gondolom androidpayyel is ha van olyan)

Tehát az utalás megy a REVOLUT jönt!