Így HATSZOROZTA meg a bankrollját Dani!

febr 3, 2021 | Alapismeretek, Sikertörténetek, Eredmények

Egy újabb sikertörténetet olvashattok, ezúttal Danitól, aki saját szavaival írta le hogyan csinált a segítségünkkel pár tízezer Forintból százezreket!

Rengeteg visszajelzést kapunk előfizetőinktől, akik hosszabb vagy rövidebb formában írják le a velünk elért eredményeiket, tapasztalataikat. A rövidebbeket mindig kitesszük a weboldalon (Link) a vélemények menübe, de van pár hosszabb lélegzetvételű ami nem mindig fér ki, ezek közül egyet megosztok itt a blogban is!
Egyre több előfizetőnk növeli hónapról-hónapra folyamatosan a bankrollját és sokan már több milliós profitnál járnak, ami azt bizonyítja hogy sikerült egy minőségi, megbízható és valóban eredményes szolgáltatást felépíteni, ahol maximális odafigyeléssel segítünk azoknak is, akiknek esetleg több időre van szüksége beletanulni a profi sportfogadásba, vagy esetleg nem sikerül repülőrajtot venni mint a többségnek. Nagyon sok email végén írjátok azt oda, hogy a legnagyobb félelmetek nem az hogy esetleg lesz egy veszteséges hónap, hanem az, hogy egyszer csak megszűnik a ProTipsters.eu szolgáltatása. Ez azért elég beszédes úgy gondolom!

És akkor következzen Dani története:

Sziasztok! Előrebocsátom, hogy hosszú leszek, de úgy érzem itt az idő, hogy leírjam eddigi tapasztalataimat amit a protipsters nyújtott. Én egy érzelmeit nyilvánosság előtt mérsékelten kimutató ember vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy belül nem örülök az elért eredményeimnek. Tulajdonképpen nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam a szolgáltatásotokra, mert mióta komolyan vettem (2019.jan.1), egy mérföldkőhöz érkeztem. Ezt írom le most. Jelenleg 3 fogadásom van függőben, de ha ezeket kivenném, akkor meghaladnám a 1000€ bankrollt. 150€-val kezdtem januárban. Ez azt jelenti, hogy durván meg 6,5-szereztem a kezdőtőkémet! Pedig óvatos duhajként először 4€ volt a tétméretem, aztán 7€, most pedig 12€. Helsinkivel kezdtem, azt követtem júniusig. Utána jött Rio, meg az Élő. Tokyo is vendég volt 2 hónapig, de Rio csoportban több potenciált láttam. Augusztus legelején nyaraltam egy hetet, így ott 7 nap kiesett. De utána brutálisat robbantott a Rio + Élő kombó a 12€ tétmérettel. 419€ haszon ebben a hónapban. 65% arány. És még van hátra 5 nap a hónapból, hátha „tisztán” is meglesz az 1000€. De nem vagyok telhetetlen ha esetleg most nem, a jövő hónapban biztosan sikerül a tapasztalatok alapján. Már így is bőven túlszárnyaltam ez előzetes elképzeléseimet ebben a hónapban. Eddig csak olvastam a hírfolyamot, hogy vannak akik megkétszerezték, megháromszorozták a bankrolljukat egy hónapon belül. Most már azt is tudom hogyan: így!
Szóval hihetetlen, hogy hazánkban van ilyen jól működő szolgáltatás. Nem tagadom, hogy kipróbáltam más tippküldő szolgáltatásokat is, de az eredmény elkeserítő volt. Persze ott ahol még mindig a tippmixet favorizálták nem is nagyon lehetett más eredmény.  Erősen  gondolkodom, hogy kipróbálom a teniszes csoportot is a ProTipstersnél (lehet hogy szükség is lesz a nagy ligák felvételére lassan) , esetleg végleg átállok arra.

Kalandjaim a sportfogadás világában

Életem első tippmix szelvényét még a 98-as foci vb alatt adtam fel, aztán a kétezres évek elején ritkán be-bepróbálkoztam online sportfogadással, saját tippeket követve, persze eredmény nélkül. Aztán 2010 után egyre inkább megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy ezzel komolyabban kellene  foglalkozni, mert valamiért láttam benne fantáziát. Cikkeket olvastam, ahol persze mentek a történetek, hogy egyesek milyen jól megélnek belőle. Persze ez olyan volt, mint Colombo felesége: mindenki hallott róla, de még senki se látta.  De a remény szikrája mindig ott volt bennem, hogy azért csak-csak lehetséges ezzel jól keresni, mert ha nem lenne, akkor talán nem is beszélnének róla. Ezért aztán elkezdtem saját duplázós stratégiákat követni stb. Persze itt sem volt eredmény. Rájöttem, hogy külső segítség nélkül ez bizony nem fog menni.
És itt jött a következő buktató: olyan szolgáltatást találni, aminek eredménye is van. Előfizettem mindenféle magyar tippszolgáltatóra, mert a külföldi irreálisan drága volt. Hol e-mailen jöttek a „tuti” tippek, hol fb csoportokban osztották meg a nyertes szelvényeket, kár hogy mindig a meccs után, előtte sosem… Találkoztam külföldi oldalakkal, ahol több ezer eurós nyertes szelvények voltak a csalik, bár ezekről már elsőre is látszott, hogy nem több, mint gyengén photoshop-olt képek. Voltak olyan oldalak amik profinak látszottak, de a 3-400€ havi díj nem éppen az én pénztárcámnak való volt. Aztán egyik ilyenről egyszer csak „véletlenül” megtudtam, hogy egy csöppet kozmetikázta az eredményt utólag. Azért az url-eket lementettem, és most 2 év után megnézve, bizony sok helyen csak annyi volt az oldal helyén „a domain kiadó”. Szóval megint csak kiábrándultam, de a sportfogadás iránti vonzalmamat azért nem sikerült kiirtani. Persze az évek során kb 100e forinttal lettem szegényebb beleértve a tagdíjakat meg a téteket.

Aztán egyszer az fb-n megjelent egy hirdetés, hogy „Fogadj úgy, ahogy a profik”. Ilyen előzmények után teljesen szkeptikus voltam, de azért rákattintottam, elolvastam. De itt is kellett jó pár nap, amíg egyáltalán beregisztráltam az oldalra mert nem volt sok bizodalmam. Aztán miután láttam, hogy nem a földtől elrugaszkodott tagsági árak vannak, gondoltam egyet kipróbálok. Akkor még ilyen csoportnevek voltak hogy „ruszki” stb. És igazából innentől jött egy megmagyarázhatatlan dolog: fizettem a havi tagdíjat, de közben a meccseket 1-2€-val tettem csak meg. És ezt hónapokon át. Tisztán ráfizetés, de utólag sem tudom miért cselekedtem így. Ekkor már 2018-at írtunk. Aztán ősszel valahogy Athéné csoportra fizettem elő, ahol az akkori tippadó, „birjan” épp egy lejtmenetet kezdett. Komoly veszteségem nem volt, mert csak 1-2€ volt még mindig a tét. A havi előfizetési díjjal meg nem törődtem, úgy tekintettem rá, mint a kötelező havi számlákra. Balázzsal azért ment az csevegés telegramon, ahol arról írt nekem hogy ezek nagy ligás csoportok, és ne 1 hónap alapján vonjak le következtetéseket. De őszintén szólva fogalmam se volt mit jelent pl. az hogy  „nagy ligás” piac.

Viszont két dologra figyelmes lettem: egyrészt a tippek tényleg jöttek telegram-on, másik, hogy Balázs ilyeneket írt hogy „profitban kell, hogy legyél, mert x meg y csoport jól teljesít”. Az az érzés fogott el, hogy itt törődnek az ügyféllel, nem csak elé dobják a tippeket. Ez volt az a pillanat amikor elhatároztam, hogy 2019 januárjától komolyan veszem az egészet. Addigra már a blog akkori bejegyzéseit mind elolvastam, és éreztem, hogy itt nem lehet probléma.
Zsolt tanácsára egy december végi napon az eplényi síliften eldöntöttem hogy Helsinkivel kezdek. Bet365: 120€, Skrill: 30€ tartaléknak, tehát a bankroll: 150€ tétméret: 4€. Kellett egy kis idő amíg megtanultam megfogadni a tippeket, de ez is volt a célom az első hónapra. Azért a végére ha nem is nagy, de pluszban zártam. Ez volt életem első hónapja, amikor sportfogadásból egy hónap után több pénzem lett, mint volt előtte. Aztán jött a többi. Első igazán mellbe vágó élményem az volt, amikor egy februári szombat reggelen a mátrai sífelvonón ülve jött egy telegram értesítés, hogy „brutál nyerőben a Helsinki csoport”. Ekkor nem bírtam magammal és megnéztem a Bet365 számlámat. Nem akartam hinni a szememnek, de nagyon megugrott a bankroll az akkori szinthez képest. Akkor jött valami 14 tipp a 16-ból.
Persze később itt is követtem el hibákat: fél tét egész helyett, tippek kivétele idő előtt stb. Aztán jött még egy durván erős hónap, április, amikor nagyon sokat nyertem. De persze egy olyan is, amikor költözés miatt nem volt mindig netem, utólag meg már nem érte meg fogadni a tippeket a lineváltozás miatt.
Aztán június után elengedtem Helsinkit, pozitív mérleggel. Rio csoportot, mint a legfőbb „pénznyomdát” ki akartam próbálni! Tartottam egyszerre a két csoport nagy tippmennyiségétől. De jött mellé Élő is meg Aphrodité is, meg a Teszt csoport is.
És eljutottunk oda, hogy mára meg hat és félszereztem a kezdeti tőkémet. Elmúlt belőlem az a pici irigységem is arra a tagra, akiről lett egy bejegyzés, hogy ugyanannyival kezdte mint én, de már millió felett jár. Ő nyilván 3%-kal tette a téteket (meg gyorsabban reagált), én sokszor csak 1,8, de max 2%-kal. Hiába, óvatos duhaj vagyok.
 
Dani
Ui.: Ha meg mertek szűnni, felkereslek 🙂
Mint olvashattátok, Dani profitja is több lett volna, ha már az elejétől megfelelően követi a tippeket és betartja a leírt stratégiát! Tehát az első lépés mindenkinél az, hogy elolvassa az összes blogbejegyzést és a Fogadási útmutatót pedig 100%-ban követi! Ez után kezdj csak bele a profi sportfogadásba, ugyanis a mi eredményeink nem a szerencsétől, hanem a minőségi tippektől illetve egy profi stratégiától függenek!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel!

Az Artemisz csoportról azt érdemes tudni, hogy már 6 éve folyamatosan hozza a jobbnál jobb kosaras tippeket, ezáltal a szinte rendszeres havi profitot is! Az elmúlt 33 hónapból 33-at profittal zárt, és nagyon úgy néz ki hogy a 34.-et is, mivel máris 20 tét profitnál...

A megújult a TippmixPRO-val bármelyik VIP csoportunkat követheted!

A tippmix-el mindig is nagy ellenségek voltunk, hiszen a gyatra kínálatával, és a gyenge oddsaival, bizony csak arra volt alkalmas, hogy minden pénzünket otthagyjuk. Éppen ezért próbáltam mindig mindenkit arra buzdítani, hogy olyan fogadóirodánál fogadjon, amely...

Bankkártyás be- és kifizetési korlátozások július 1-től

Melyik fogadóirodánál érdemes fogadod? A Tippmix illetve a TippmixPro egyértelműen nem lehet opció, mivel az általa elérhető oddsok és kínálat annyira gyenge hogy emiatt nem alkalmas a profitábilis sportfogadásra. Hobbi fogadóknak, akiknek nem számít a pénz,...