Ebben a blogbejegyzésben a Kiképzés projekt utolsó utáni részét olvashatjátok amikor is maga a “kiképzett” szólal meg és írja le az elmúlt hónapok tapasztalatait és eredményeit.

“Ezúton szeretném megköszönni a protipsters csapatának hogy végre én is sikeres sportfogadó lehetek. Én sem ma kezdtem, hiszen már kb 15 évvel ezelőtt elkezdtem tippmixelni. Akkoriban azt hittem hogy ez mennyire egyszerű. Csak el kell találni pár meccset és dől a pénz. Nagyon sokáig azt hittem hogy ez így is van. Persze mikor elkaptam pár jó oddsot örültem mint majom a farkának. De sajnos be kellett látom hogy sokkal több a vesztes tippem mint a nyertes. Az évek alatt rengeteg pénzt buktam el. Mivel külföldön dolgoztam annyira nem is érdekelt mert jó volt a fizu. Ha buktam nem nagyon érdekelt mondván hogy majd a jövő héten vissza nyerem. Persze nem sikerült. Aztán most hogy haza költöztem egy jó barátom beavatott a profi sportfogadásba. Nem nagyon hittem benne. Úgy gondoltam hogy felesleges fizetni azokért a tippekért amit én is ki tudok találni. Aztán gondoltam oké elég volt a vesztes szériából miért ne próbálnám én is ki jó barátom rég működő bevételi forrását. Elmondott mindent illetve jó pár dolgot nekem kellett tanulmányozni a protipsters oldalán. Úgy gondoltam belevágok mi veszteni valóm lehet…. Aztán február 8.an neki vágtam 500€ val. Próbáltam követni az előírásokat ami szerintem nagy részben sikerült is. Persze volt jópár tipp ami kimaradt vagy éppenséggel kétszer tettem meg de úgy érzem ügyes diák voltam. Mivel a bet365 számlámon már egy csomó mínusz volt az előző fogadasaim miatt ezért hála Istennek elég későn limitaltak be. Kb 6 hónapig működött az egész mire a bet365 észre vette hogy történt valami velem és elkezdem folyamatosan nyerni. 500€bol 4150€ lett és sajnos utána már engem is belimitaltak. De semmi gond épp ma nyitottam egy új accountot anyukám nevére és remélhetőleg tudom folytatni a nyerő szériát amit csakis a protipstersnek köszönhetek. Átlagosan havi 600€ azért jól jön 😊 így már meg is van az idei nyaralásom teljes ára 😄 Mégegyszer is köszönöm a profi tippeket és az összes segítséget!
Balázs: a kiképzés sikeres áldozata!”

Természetesen sokan értek már el hasonló eredményeket vagy még ennél is jóval többet a protipsters.eu szolgáltatásával, de ne felejtsük el hogy a profit nem csak ettől függ, hanem attól is hogy ki mennyire veszi komolyan ezt a tevkenységet. Márpedig érdemes komolyan venni, mint a fenti példa is mutatja, hiszen mindenki pénzből él és dolgozni rosszabb mint megfogadni néhány tippet és betartani pár szabályt.