Nagyon sokan írtak azzal kapcsolatban hogy mikor lesz új része a “Kiképzés” című blogsorozatnak. Ennek kimondottan örülök mivel ez azt bizonyítja hogy nem hiába írtam azt a sok bejegyzést a weboldalon. 😀 A blog oldal célja természetesen nem az, hogy szorakozzunk vagy élvezetes írásokat olvassunk, hanem inkább érdekes és hasznos tényeket és információkat ismerjünk meg, ami által minden olvasó képzettebb és ezáltal eredményesebb tud lenni a sportfogadás területén, ami valljuk be nem egy könnyű pálya.

Mivel a kis projektünk főhőse elért ismét egy olyan fontos ponthoz, ami meghatározó egy sportfogadó életében ezért most halljátok szavaim:

Előzmények: Egyik barátomnak megígértem ha követi az utasításokat (átolvassa a weboldalt, betartja a szabályokat) akkor egy csomó pénzt fog keresni sportfogadással. (Aki esetleg részletesebben kiváncsi az előzményekre olvassa át a Kiképzés projekt korábbi részeit) Maga a kiképzés projekt tulajdonképpen egy valós példán keresztül rávilágít arra, hogy egy masszív vesztő sportfogadóból hogyan lehet profi sportfogadót faragni aki komoly összegeket tud nyerni. Így visszagondolva nem hiszem hogy elhitte hogy ez valóban működni fog(ti sem hittétek volna el a helyében), viszont én 100%-ig biztos voltam benne hiszen nem kellenek speciális képességek ahhoz hogy valaki eredményes tudjon lenni, csak néhány nagyon egyszerű szabályt kell betartani és néhány fontos infót ismerni, a többi pedig gyerekjáték. Persze nem az, hiszen kell hozzá a protipsters.eu szolgáltatása is illetve a tudásom és tapasztalatom amire ez az egész épül.  Szóval a lényeg, hogy egy kitaposott úton kell mindenkinek végighaladni ami igaz nem mindig tükörsima, és néha vannak völgyek is nem csak hegymenet, de ha nem térsz le az útról akkor azt veszed észre hogy a bankrollod folyamatosan növekszik és olyan pénzeket nyersz amit korábban el sem tudtál volna képzelni.

Az a bizonyos meghatározó pont amit korábban említettem az, hogy a Bet365 nem nézte jó szemmel hogy az eddig jól megszokott bevételt hozó játékosa, elkezdte kitalicskázni a pénzt, ezért 1.200.000Ft (3665€) tiszta profit után belimitálta a tétméretét ami után már csak 2,5-10€ tétekben tud fogadni maximum. Na de hogy is sikerült ezt elérni? 500€-t fizetett be a számlájára majd február 8.án megkezdte a fogadást 20€(6500Ft) fix tétmérettel. Azaz az elmúlt fél évben átlag 200.000Ft havi profitot ért el 6500Ft szaros tétmérettel! Azért ez nem rossz fizetés, ráadásul úgy hogy minimális időráfordítást igényelt.. Nem szívesen hozom fel (de azért minig megemlítem neki ha találkozunk) hogy azért volt jónéhány nyertes tipp amit kihagyott, amik között volt az a bizonyos 247-es odds is! Tehát a profit lehetett volna bőven 4000€ felett, de ne legyünk telhetetlenek. Persze azért biztos bosszanto lehet hogy egy kertiparti miatt, nem nyert meg durván 300€-ot de hát ha így dől a pénz akkor kinek hiányzik rongyos 100.000Ft! 😀

Tehát összegezve 6 hónap alatt nyert 185 tét profitot. Azaz havonta átlag 30 tét profitot ért el, amivel 8,3x-ozta a befizetett összeget! Mint látható nem szerencséről beszélünk, hanem szabályok és egy profi stratégia mentén felépített tőkéről. Persze nála is voltak ingadozások, sőt olyan hónap is volt amikor nem volt profit, de az eredmény magáért beszél. Ártemisz, Élő, Athéné, Héra, csoportokat kötvette igaz az első néhány hónapban csak Ártemiszt és az Élő csoportot.

Annyi magyarázat szükséges az alábbi képekhez hogy az ott látható profithoz hozzá kell adni 250€-t mivel ennyi összegben fogadott meg ismerősének tippeket aki azt kp-ben odaadta. Természetesen azok a fogadások mind vesztesek lettek.. Bízzunk benne hogy előbb utóbb az az ismerőse is megvilágosodik és rájön hogy a saját tippek helyett érdemes inkább a protipsters.eu szolgáltatását választani!

Az hogy ekkora profitot ért el és nem limitálta korábban a Bet365 annak köszönhető hogy nem növelte a tétméretet, mint ahogy sokan drasztikus módon megteszik akár egyik hétről a másikra, nem csak kis ligás tipppeket fogadott és próbálta elkerülni a feltűnést és nem utalgatott ki a számlájáról. Ha nem így tett volna akkor nagy eséllyel már korábban limitálják a számláját és joval kisebb profitot ért volna el. Azaz betartotta azokat a fő szabályokat amelyeket leírtam a weboldalon. Te batartod őket?

Na jó, elérkeztünk oda hogy már csak kis téttel enged fogadni az iroda. Most akkor mi van? Merülhet fel a kérdés, annál aki nem olvasta el a blogbejegyzéseket hiszen ott erről is van szó. Biztos jó könyvek a háboru és béka meg a herripotter is, csak azok nem segítenek milliokat nyerni! Szoval inkább a blogot olvasd! 😀

Tehát a következő lépés hogy szükség lesz egy új nem limitált Bet365 számlára. A probléma hogy egy embernek csak egy számlája lehet, kész mázli hogy csomo ember él a földön. Tehát először betámadjuk a közeli rokonokat ismerősöket, barátokat barátnőket és bárkit aki megengedi hogy használhassuk a Bet365 fiokját. (Ennek a módját, használatát leírtam a blogban, nagyon fontos hogy szóról szóra kövesd az ott leírt utasításokat mert ha eltérsz akkor a fogadóiroda azonnal limitálja az új számlát is) Ha megvan az új számla, feltöltjuk 4-500 Euróval és elkezdjük újra a fogadást. Olyanról picsogni hogy jajj nem tudok új számlát szerezni mert nincs ismerősöm stb teljesen felesleges.. Ha akarsz fogsz tudni szerezni.. (Természetesen limitált számlákkal is lehet fogadni és komoly profitot hozni, erről a leírást ugyancsak megtaláljátok a weboldalon)

A Kikpézés projekt bolgot ezennel ünnepélyesen lezárom, mivel úgy gondolom hogy elég szépen sikerült bemutatni hogy miről is van szó és hogy is néz ki pontosan az a bizonyos professzionális fogadás. Végezetül nézzük meg hogy mi is lesz a sorsa ennek a bizonyos profitnak amit az elmúlt 6 hónapban sikerült összeharácsolni!

Van most ugye 1.2Millo Forint profitunk amit azért érdemes lenne elkölteni vagy mi! Szoval vegyünk rajta egy kis boldogságot ha már ennyit “gürcöltünk” érte! Mivel a kis projektünk főhőse épp Thaiföldi nyaralása alatt kezdte meg profi sportfogadó karrierjét úgy illik hogy az elért nyereményét is egy hasonló álomutazásra költse el. Tehát nézzük meg, hogy mi is jár neki cserébe azért, hogy fél éven kersztül megfogadott napi átlag 10 tippet! Amúgy mindenkinek érdemes valamilyen célt társítani az elérendő profithoz, mint jelen esetben a kiképzés projekt főszereplője az 1hónapos Thaiföldi nyaralást.

Úticél: Thailand, Phuket Patong Beach

Repülőjegy: kb 185.000Ft
Szállás 1 hónapra: kb 200.000Ft
Költőpénz: 500.000Ft+ (programok, étkezés, szórakozás, szóval minden ami ahhoz szükséges hogy kipihenje az elmúlt 6 hónap kemény “munkáját”)

Természetesen magát az utazást ki lehet hozni jóval kedvezőbb áron, hiszen nem mindegy hogy hol szállunk meg, mennyiért kapunk meg egy egy programot mennyiért bérlünk robogót és még hasonló dolgok. Tehát ugyanúgy mint ahogy a sportfogadásnál szükség volt rám hogy megmutassam a helyes utat, és azt hogy mit kell elkerülni mire kell figyelni stb, egy ilyen utazásnál sem árt ha van valaki segít abban hogy a legkedvezőbb feltételeket kapjuk. Ezért ha esetleg tetszik egy ilyen nyaralás Phuket szigetén, feltétlenül vedd fel a kapcsolatot jó barátunkkal Patong Setve-vel, aki mindenben fog tudni neked segíteni hogy olyan álomnyaralásban legyen részed ahol a legjobb áron a legtöbb élményt kapod.

Phuket kontakt: Horváth István (Patong Steve)
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009196208554
Viber/Whatsapp: +66 (0) 8755 468 72

  • Szállás foglalás – Apartman – Hotel
  • Reptéri transzfer
  • Autó és motor kölcsönzés
  • Programok túrák szervezése, lebonyolítása
  • Magyar nyelvű idegenvezetés

A Kiképzés projekt következő részét ezen a linken találjátok: https://protipsters.eu/2019/08/27/kikepzes-11-szerencsejatekosbol-profi-fogado/