A protipsters.eu sikere és eredményessége abban rejlik, hogy eredményes profi sportfogadóként pontosan tudom, hogy mit várok el a szolgáltatóktól, illetve azt milyen minőségben szeretném megkapni. Ennek megfelelően építettem fel az egész rendszert, hogy elsősorban az én elvárásaimnak megfeleljen, hiszen tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogyan is néz ki egy könnyen használható és eredményes tippküldő szolgáltatás. És persze az is nagyon fontos, hogy ezzel a szolgáltatással azért lesznek eredményesek az előfizetők, mivel én valóban rendszeresen komoly porfitot tudok elréni, illetve megvan minden tudásom és tapasztalatom ahhoz hogy profi és nyereséges fogadókká képezzem azokat, akik hajlandóak átolvasni pár blogbejegyzést és betartani néhány könnyü de alapvető szabályt.

Persze még közel sem olyan a protipsters.eu szolgáltatása mint amilyennek szeretném, hiszen mint láthatjátok folyamatosan fejlesztünk és minden területet frissítünk és javítunk, hogy tökéletes legyen. Persze a jelenlegi rendszer is szépen teljesít, és szép eredményeket hoz a legtöbb előfizetőnk számára, amiről részletesebben olvashattok a https://protipsters.eu/velemenyek/ linken. Az elkövetkező hónapokban is lesz néhány új változás, mint például hogy készül az új saját ingyenes applikáció, ami több extra funkcióval rendelkezik, és ezáltal még gyorsabb és felhasználóbarátabb lesz.

Elkezdtem írni egy e-bookot amely minden fontos információt tartalmazni fog a profi sportfogadással kapcsolatban, és mellé lesz egy online teszt is, amit ha megfelelően kitöltesz bizonyos kedvezményeket kaphatsz. Persze ehhez még azért kell egy kis idő, mivel több témát kell érinteni. Habár 100-200 oldalon keresztül is meg tudnám ezt írni, inkább a lényeget szeretném összefoglalni 30-40 oldalba sűrítve. Hogy erre miért van szükség? Hát nem azért mert annyira szeretek gépelni… Sajnos folyamatosan látom hogy sokan nem olvassák át a weboldalt és sokszor olyan alap dolgokat nem tudnak hogy mi az az ázsiai hendikep vagy hogy mit jelöl a DNB vagy mik azok az alternatív fogadási típusok. Pedig ez mind plusz PÉNZT jelent annak aki ismeri és használja! Maga az e-book igazából nem a kő profi sportfogadásról fog szólni, hanem arról ahogyan én fogadok, amit én tudok és ismerek, mindezt érthető emberi nyelven megfogalmazva. Tehát nem mondom azt, hogy minden tökéletes amit és ahogy csinálok, de mint látható nagyon eredményesen működik már jópár éve, ezért aki követi a tanácsaimat, és a protipsters.eu szolgáltatását használja az biztosan elégedett lesz. A célom mindenképpen az, hogy az előfizetők 100%-a komoly profitot érjen el ami nem egyszerű feladat, hiszen az eredmény nem csak rajtam múlik, hanem magán az előfizetőn is. Befolyásolja hogy mennyi energiát fektet a történetbe, betartja e a szabályokat követi e a leírtakat, megérti e a hosszútáv fogalmát stb. E cél megvalósításának az egyik kiegészítője lesz az e-book és az online teszt ami arra hivatott, hogy mindenkit eljuttassak egy olyan tudásszintre amivel már komoly pénzeket kereshet, és ehhez biztosítom természetesen a legjobb tippeket is. Persze mindig akad egy egy ember akinek a havi profitja elmarad a többiekétől, ez több ok miatt lehet mint pl hogy az életkörülményei miatt csak nagyon későn tud reagálni a tippekre vagy csak egy részét tudja megfogadni, vagy önálló döntéseket hoz amivel csökkenti a profitot és még sorolhatnám. Számukra is dolgozom egy stratégián ami ősszel lesz majd elérhető.

De van még jópár “kis pogácsa a sütőben” ami drasztikus mértékben fogja növelni az ügyfeleink profitját, de erről egyenlőre még nem írnék, hiszen egyre többen “próbálnak” meg másolni minket és előre ötleteket nem szeretnék adni. Ez is azt bizonyítja hogy valóban egy egyedi és minőségi szolgáltatást nyújtunk, amelynek a sikere és az ügyfeleink eredményessége annak köszönhető hogy a háttérben olyan tudás és tapasztalat van amivel a többség nem rendelkezik, és ezek nélkül nem lehet hosszú távon egy komoly hozzáértő szolgáltatást nyújtani amely Magyarországon piacvezető lehet.

Az első félév eredményei nagyon jól alakultak, de várhatóan a következő félév még erősebb lesz, amihez hozzájárul majd néhány nagyon komoly újítás is, amellyel mindenki olyan szolgáltatást kap a protipsters.eu-tól ami túlszárnyalja a legjobb várakozásait!