Aki nem olvasta a kiképzés sorozat korábbi részeit, annak javalsom hogy az elsőtől kezdje mivel akkor ismeri csak meg a teljes történetet.

Tehát van egy “kedves” barátom akit megpróbálok profi fogadóvá faragni úgy hogy korábban a szerencsevadász veszteséges fogadók közé tartozott. Ismét kiderült hogy ez nem is annyira könnyű dolog, és annak ellenére hogy szigorú kontroll alatt van még így is képes olyan dolgokat csinálni amitől a hajam az égnek áll… De erről kicsit később.

A bankrollja kisebb stagnálás után meghaladta az 1500€-t azaz a tiszta profit 1000€ feletti ami ugyancsak egy olyan pont egy kezdő fogadó életében amire mindig emlékezni fog.

Biztosan akad pár ember aki azt mondja hogy csak 1059€? Pár dolgot érdemes tisztázni ezzel kapcsolatban.
1000€ az 320.000Ft. Ez nem kevés pénz. Viszont ez az összeg úgy jött össze hogy nem egy vagy két szerencsés fogadás volt hanem több kis tétes fogadással építettük fel ezt az összeget. Tehát itt nem a szerencséről van szó hanem egyfajta tudatos sportfogadásról, ahol addott szabályok szerint fogadunk profi szakemberek tippjei alapján melyeket különböző belső információk és statisztikák támasztanak alá. Minden tippet 20€-val fogad (kivéve a fél tétes tippek ami 10€). Tehát ez a profit sok kis tétből jött össze, ami 53 tétnyi profitot jelent. Ez a profit pontosan 2 hónap alatt lett meg ami brutálisan jó eredmény.

Fontos kiemelni azt hogy míg az első hónapban volt nagyjából 700€ profit addig a második hónapban 300€. Tehát már ilyen rövid távból is látszik hogy a profit ingadozik. De ha valaki tartja a bankrollmanagementet annak nem okoznak gondot a gyengébb időszakok hiszen hosszú távon a bankroll folyamatosan növekszik. Sokan nem képesek megérteni a hosszú táv jelentőségét a sportfogadásban és sírnak ha egy csoport valamivel gyengébben teljesít az adott hónapban. Összeesküvés elméleteket szőnek, kiszámolják hogy miért fognak veszíteni, vagy épp kitalálják a tuti startégiát. Holott csak mindenkinek annyi egyszerű dolga lenne hogy kiválaszt egy nagyon jó tippadó csoportot amelyet követ hosszabb távon, és közben betartja a szabályokat.

A szabályokat.. Amiket kb lassan úgy érzek hogy senki sem tart be 😀
Még a Kiképzés blog főszereplője sem! Úgyhogy most megérkeztük ahhoz a részhez amikor is kicsit ekézzük őt illetve azokat akik nem tartják be a leírtakat!

Élő tippek csoportnál néhány tippet fél téttel kell megtenni. A fél tét a szokásos tétünknek a fele, tehát ha 3%-al fogadsz akkor 1,5%. Azaz a FELE! Ha megtetted a tippet ellenőrződ újra hogy minden rendben van e, ha nincs akkor kiveszed a tét felét!

Ha pedig az egész tét helyett fél téttel fogadsz véletlenül, és a fogadás után leellenőrzöd akkor megfogadod újra fél téttel, mert fél+fél az egy egész!

Ha valamelyik tippet duplán fogadod meg véletlenül. Természetesen mindenkinél előfordul. De ha észreveszed és még nem megy a mérkőzés akkor az egyik tippet azonnal vedd ki! Ha már megy a mérközés és a tét körül vagy jobb összeget adnak vissza azonnal vedd ki az egyik tétet! Ha duplán fogadál meg valamit és már ki tudnád fizettetni az első tét profitját akkor azonnal vedd ki a téteket hiszen a tippadó által ajánlott tét illetve a hozzá tartozó profit megvan, így további kockázatra semmi szükség. Kosárlabdában csak ebben az esetekben tesszük meg hogy kivesszük a fogadásunkat miközben megy a mérkőzés és semmilyen más esetben!!!!!

Már megy a mérkőzés (foci) és már volt egy gól, de a tipp még gól előtt volt. Meg ne lássam hogy valaki utána fogad saját megérzés alapján!!!!!!

Hallom hogy tipp jött de lusta vagyok felkelni.. Ha nem tudod betanitani az asszonyt a kutyát vagy a szomszédot hogy fogadjanak helyetted akkor bizony neked kell felkelni és megtenni a tippet. Ha nem veszed komolyan akkor az eredményeid is komolytalanok lesznek. Nem lehet minden tippet megtenni, de sok olyan is kimarad amit meg lehetne tenni.

Nem találja a Bet365 kereső a tippet úgy hogy inkább kihagyom.. WTF? Megkeresed kereső nélkül! Megvan hogy melyik liga melyik meccs csak meg kell nézni, ha pedig élő akkor bizony át kell nézni az élő meccseket.

Most hirtelen ezek a “kis” hibák jutottak eszembe. De egy dolog biztos! Ha ezeket a kis hibákat összesítjük akkor azt látjuk hogy rengeteg profit hiányzik, mert az a sok kicsi egy rakás hiba.. Több hónapot nézve ezek miatt a hibák miatt akár 10-20 tét profit is hiányozhat! 20€ téttel az 200-400€ vagy több. Tényleg megéri ennyit hibázni???

A legtöbb pénzt akkor könnyű elszórni ha épp jól megy a fogadás, mivel akkor már lazábban vesszük a dolgot és azt gondoljuk hogy mindig csak felfelé megy a profit. Elkövetjük a fenti hibákat és még mellette jópárat. Teszünk néhány saját kis tétes fogadást amikkel persze hosszu távon szép minuszt generálunk, mert hogy az úgy sem számít. De igen minden egyes forint (euro) számít.

Remélhetőleg ez a blog sokak szemét felnyitja és jobban odafigyel, és valóban azt csinálja amit kell!

A blog főszereplője jópár hibát elkövetett az elmúlt pár héten, remélhetőleg ezt olvasva jobban fog figyelni a későbbiekben és nem okosodik meg mint a legtöbben. Ő jelenleg az Árész Élő tippek Ártemisz és Athéné csoportokat követi. Láthatjátok hogy a bankrollja már 1500€ felett van azaz fogadhatna 45€ tétmérettel is ami a bankroll 3%-a. Több lenne a profit is és sokkal gyorsabban is növekedne. De oka van hogy nem emeljük a tétet! Ugyanis nem szeretnénk ha a fogadóiroda azt mondaná hogy a gyors tétnövelés ill a profit növekedés miatt, belimitálnák a fogadószámla tétméretét pár száz Forintban. Sokan képtelenek ezt megérteni és felfogni, mert annyira akarják a nagy pénzeket és csak emelik és emelik a tétet, aztán meg sinrak hogy milyen gonosz az iroda.. Plusz azért került be még a követett csoportok mellé az athéné és az Élő tippek csoport, hogy ne csak a kosaras kis ligás tippeket fogadja mivel az is egy fekete pont az iroda részérő így pedig vegyes lesz a megfogadott tippek aránya, plusz tovább tudja növelni a profitját ezekkel a csoportokkal is.

Ősszeségében jól haladunk és bízom benne hogy a májust már 1500€ tiszta profittól tudja kezdeni, de ehhez még több mint 22 tét profitra van szükség ebben a hónapban. Persze ez az összeg lehet elvárás részünkről de pontosan megmondani hogy mikor legyen meg azt nem lehet, hiszen a profit ingadozik és lehet hogy egy héten belül meglesz de az is lehet hogy csak júniusra érjük el. Türlem és Hosszútáv a két legfontosabb dolog a profi sportfogadásban!

A Kiképzés projekt következő részét ezen a linken találjátok: https://protipsters.eu/2019/05/05/kikepzes-9-1500e-profit-felett/