Mindkét csapat szerez gólt (Both Teams to Score, BTTS yes,BTTS no) 

Különösebb magyarázatra nem szoruló, két kimenetelű fogadás (Igen(yes)/Nem(no)). Amennyiben arra tippelünk, hogy mindkét csapat szerez gólt (Igen opció), fogadásunk akkor nyertes, ha mind a két fél betalál a mérkőzés során. A nagyobb irodáknál lehetőségünk van félidőkre lebontva is fogadni erre.

“Csapatgól” Gólok száma a hazai vagy a vendég csapatnál  (Total Goals by Home/Away team)

Egyes irodáknál ilyen szöveggel is megjelenhet: Csapat összesített gólok – Team Total Goals. Ahogy a nevéből is adódik, ennél a fogadási típusnál a hazai vagy a vendég együttes góljainak a számára fogadhatunk, egy nem egész határhoz viszonyítva (alatt “under”/felett “over”). Így lesz két kimenetele a fogadásunknak, például Barcelona góljainak száma 1,5 gól alattnál akkor nyertes a fogadás, ha nem talál be a holland csapat, vagy csak egy gólt szerez. Ha pedig 1,5 gól felett a tippünk akkor ha a csapatunk 2 vagy több gól rúg nyertes lesz a tipp. Bet365-nél általában ez az opció csak a nagyobb ligáknál van, viszont az ázsiai irodáknál több mérkőzésnél találjuk ezt a fogadási opciót mint pl a Pinnacle, Sbobet, Dafabet, vagy a Brokerirodák. 1xbetnél és klón irodáinál is megtalálható ez a fogadási típus.

Gólok alatt/felett (Goals under/over) 

Egy megadott határhoz képest fogadhatunk arra, hogy ennél több (over), vagy épp kevesebb (under) gól születik a mérkőzésen. A határ 0,5-től kezdődik, ahol nyertes a tippünk, ha legalább egy gól lesz. A legáltalánosabb a 2,5-ös határ, aminél nyertes a tippünk, ha legalább 3 találatot elérnek a csapatok, viszont ha ennél kevesebbet (0, 1 és 2 gól), akkor vesztes a fogadás. Sok mérkőzésnél található Gólok alatt/felett alternatívái “Összesített gólok – további piacok” (Alternative Total Goals) opció is ahol több gólhatár variáció is meg van adva egymás alatt pl 0,5 O/U, 1,5 O/U, 2,5 O/U, 3,5 O/U… Ezt van hogy nem a Main menüben “Népszerűek” hanem a Goals-nál “Gólok” találjuk.

Sok irodánál lehetőségünk nyílik rá, hogy külön a csapatokra fogadjunk gólszám szerint, illetve ugyanezt megtehetjük a félidőkre lebontva is.

Gólok száma (Goal line)

Ez tulajdonképpen olyan mintha a fenti Goals under/over kibővített verziója lenne. Hasonló mintha Europai hendikepet hasonlítanánk az Ázsiai hendikephez. Azaz itt is vannak olyan opciók amikor visszajár a teljes tétünk vagy épp fél vesztes/nyertes lesz a fogadásunk. Ha figyelmesen megnézitek akkor láthatjátok hogy a febtu sima Goal over/undernél és a Goal line-nél is van pl over 2,5-ös opció. Mindkettő ugyanazt jelenti azaz ha 3 vagy több gól születik akkor nyertünk. Viszont sok esetben az odds eltérő lehet (főleg élő mérkőzéseknél) ezért mindig figyeljünk arra oda hogy azt a típust tegyük meg ahol jobb az odds hiszen ez hosszú távon nagyban befolyásolja majd a profitunkat.

A Goal line fogadásokat a Main (Népszerűek) menüben keressük (Első kép) illetve ha ott nincs akkor az Asian lines (Ázsiai hendikep) fülön! Tehát ne a Goals fülön nézzük mivel ez is egyfajta “ázsiai” típusú fogadásnak számít!

A táblázatban összefoglaltuk hogy melyik opciónál mi történik különböző eredmények esetén így ezt nem részletezem mivel könnyen értelmezhető.